Holistische Massage Therapie, Healing en Magnetiseren

Stilte en rust, maar zeker ook weer plezier en levenslust opnieuw leren beleven. Ook voor hen die een burnout of depressie doormaken.

Holistische Massage Therapie. 52 euro per behandeling van 60 minuten

Holistische Massage Therapie is een behandeling die gericht is op bewustwording, welke tot inzicht en uiteindelijk heling kan leiden op fysiek, psychisch, emotioneel, sociaal en spiritueel niveau. Massagetherapie nodigt uit, om met volle aandacht en zonder oordeel, in het hier en nu je lichaam te voelen en te ervaren. Hierdoor kan ook contact gevoeld worden met aspecten die bijgedragen hebben aan het ontstaan van klachten en problemen en kunnen ook onverwerkte ervaringen, emoties en gevoelens naar boven komen. In het contact maken met deze gevoelens en door te luisteren naar de signalen van het lichaam ontstaat er vaak ruimte en kunnen geheel nieuwe inzichten boven komen drijven. Deze bewustwording en doorvoelde inzichten, in combinatie met het zelfregulerend vermogen van het lichaam wat aangeraakt is, kunnen uiteindelijk leiden tot innerlijke groei, ontwikkeling en heling.

Healing op basis van Seichem. 8 behandelingen van 20 minuten in 3 maanden slechts 135 euro totaal

Tijdens een behandeling lig je gekleed op de massagetafel. Deze energieoverdracht ontspant lichaam en geest, laat je energie beter stromen, zorgt voor hernieuwde vitaliteit en schept een oase van rust. Deze massage helpt spanning te verminderen en geeft je lichaam en brein de kans zich door middel van de eigen energie te herstellen. Healing is een proces wat gericht is op herstel van verstoorde harmonie, op alle niveaus . Herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest. Ook zeer geschikt bij fysieke klachten.

Puls-massage 52 euro per uur

Gekleed liggend op de massagetafel, wordt je lichaam op een respectvolle en een natuurlijke manier in beweging gebracht. Je lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water. Door het bewegen van het lichaam, in een speciaal op de persoon afgestemd ritme, wordt het hele lichaam in een stromende beweging gebracht.
Tot op celniveau komt het water in je lichaam in beweging en pulst elk onderdeel van je lichaam mee in hetzelfde ritme.
Het lichaam geeft zich over en kan steeds meer de stroming, de tintelingen, de golfbewegingen en het genieten toelaten. De spanningen kunnen op steeds dieper niveau worden losgelaten en alles wordt in balans gebracht.

Shantala baby- en kindermassage. 15 euro voor 20 minuten

Deze techniek is afkomstig uit India, vernoemd naar degene die deze vorm van masseren naar buiten gebracht heeft. Massage in combinatie met een energetische behandeling . Het is een zachte en ontspannende massage die kinderen als zeer aangenaam ervaren. Een kind staat dichter bij de natuur dan volwassenen en het energie niveau is vaak erg hoog. Daarom reageert een kind bijzonder goed op deze massage. In deze hectische tijd gaan kinderen weer ervaren dat zij ook gewoon kind mogen zijn en wie ze werkelijk zijn. De kindermassage brengt kinderen lichamelijk, geestelijk en emotioneel beter in balans. Deze massage werkt goed bij kinderen met een aandacht stoornis zoals: ADHD, ADD, autisme maar ook bij (hoogbegaafde) drukke kinderen. Jezelf weer kunnen uiten en lucht geven aan je natuurlijke ontwikkeling.

Bij de diverse onderdelen om je zelf te hervinden werken we met de 4 elementen (aarde, vuur, water en lucht of ether). Dat zorgt ervoor dat de energie in je lichaam en je aura terug in balans wordt gebracht. Het werkt genezend en helend op fysiek, emotioneel en spiritueel gebied.

Mama-Massage 52 euro voor 75 minuten

Wij bieden ook de massage voor zwangere vrouwen en pas bevallen moeders aan. Het accent ligt op behandeling van de voeten, de rug en de buik, maar ook nek, schouders, armen en benen worden niet overgeslagen. We beginnen met een voetenbadje gevolgd door een zittende rugmassage, liggende been/voetmassage, een prima manier om de bloedvaten in de benen sterker te maken. Gevolgd door een lichte buikmassage, om zo de gespannen huid te versoepelen. Vooral goed bij striae. Het kindje is normaal erg beweeglijk, maar kan bij deze buikmassage zelf ook ontspannen. Afgesloten wordt met een schouder nek en gezichtsmassage. Het accent ligt op behandeling van de rug, maar ook nek, schouders, armen en benen worden niet overgeslagen.
Een prima manier om de bloedvaten sterker te maken. En al je energiebanen weer te activeren. Je kan bij deze massage helemaal ontspannen. een zeer goede voorbereiding op de aanstaande geboorte voor zowel moeder als kindje.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

klik hier voor www.massage-info.nl

!!

Bel ons voor info op 06 51 343 222